1. Mezőgazdasági gépek
  2. Agrárinformatika és GPS
  3. TeeJet Unipilot Pro automata kormányrendszer

TeeJet Unipilot Pro automata kormányrendszer

TeeJet Unipilot Pro automata kormányrendszer
TeeJet Unipilot Pro automata kormányrendszer
Állapot
új
Helység
Magyarország , Szeged
Gyártási év
2019
Ár
2 190 000 FT

Hirdető elérhetőségei

Szegana Kft
Magyarország
6791 Szeged, Dorozsmai út 143.

Telefon: 06 62 554640

További információk

Új Teejet Unipilot Pro automata kormányrendszer, szinte bármilyen traktorra utólag beépíthető, beépített dőléskiegyenlítő modullal felszerelve. Közvetlenül a kormányt mozgatja, így a beépítése a traktorok garanciáját nem befolyásolja. Egyik gépből másikba könnyedén átszerelhető, a gép 4 lépéses egyszerű automata kalibrációját követően gyorsan használatra kész. Tehát talajmunka esetén a nagy traktorban használhatja, aratáskor a kombájnba, vetéskor, permetezéskor pedig a kisebb kiszolgáló traktorban.

Ár: 2 190 000 Ft + ÁFA

A fenti ár csak az automata kormánymodult tartalmazza, a vezérléséhez Teejet Matrix Pro sorvezető szükséges, így a rendszer pontossága 15-20 cm.
Amennyiben ennél pontosabb rendszer szeretne RX520 antennára van szükség.

Az RX520 antenna RTK jel előfizetéssel 4 cm-es pontossággal tud vezetni. Előnye, hogy használatához nem szükséges sim kártya, nem szükséges mobil internetes előfizetés, hanem műholdról kapja a korrekciós jelet. Igy a gyenge mobiltelefonos lefedettséggel rendelkező helyeken is biztosan pontosan fog tudni dolgozni. Előfizetés nélkül is működik az antenna, ekkor 10 cm-es pontosságra lehet számítani. Előfizetés: 950 Euro/év vagy 450 Euro/3 hónap.

Tehát komplett 4 cm-es pontosságú rendszer elérhető RX520 antennával. Rendszer nagy előnye, hogy modulonként megvásárolható, tehát lehet kezdeni egy sorvezetővel, majd kormányzással, és idővel pontosabb antennával folytatni. A Teejet Matrix Pro sorvezetők számos permetező (Caffini, Berthoud, John Deere, Amazone..) és műtrágyaszóró (Bogballe, Rauch, Bredal...) automata nyitására és akár szakaszolására használható a vegyszer és műtrágya precíz adagolásának céljából.

Érd.: 30/627-8052 Nagy Márk SZEGÁNA Kft, Szeged, Dorozsmai út 143

Tekintse meg további gépkínálatunkat a www.szegana.hu honlapunkon.

Partnereink: