1. AGROTEK.HU
  2. Mezőgazdasági gépek
  3. Eladó kombájn adapter hirdetések
  4. Optigép NAS, NAS Z és NAS CS napraforgó betakarító adapter (fix és összecsukható)

Optigép NAS, NAS Z és NAS CS napraforgó betakarító adapter (fix és összecsukható)

Optigép NAS, NAS Z és NAS CS napraforgó betakarító adapter (fix és összecsukható)
Optigép NAS, NAS Z és NAS CS napraforgó betakarító adapter (fix és összecsukható) 2. kép Optigép NAS, NAS Z és NAS CS napraforgó betakarító adapter (fix és összecsukható) 3. kép Optigép NAS, NAS Z és NAS CS napraforgó betakarító adapter (fix és összecsukható) 4. kép Optigép NAS, NAS Z és NAS CS napraforgó betakarító adapter (fix és összecsukható) 5. kép Optigép NAS, NAS Z és NAS CS napraforgó betakarító adapter (fix és összecsukható) 6. kép Optigép NAS, NAS Z és NAS CS napraforgó betakarító adapter (fix és összecsukható) 7. kép
Optigép NAS, NAS Z és NAS CS napraforgó betakarító adapter (fix és összecsukható) Minden kombájn típushoz, magas minőség, hosszú élettartam.
Állapot
új
Helység
Halmaj
Ár
ár nélkül

Hirdető elérhetőségei

SNS PRO KFT.
Cím: 3842 Halmaj,
Telefon: 06 70 2652653
E-mail: info@snsagro.hu

További információk

A minőségi, magyar gyártmányú OPTIGÉP NAS napraforgó betakarító adapterek a teljesérésű napraforgó betakarítására szolgálnak. Fix vázzal 2, 3, 4, 5, 6, 8, 10, 12 és 16 soros kivitelben, 50, 55, 60, 70 és 76,2 cm sortávval rendelhetők. A NAS Z széria 6 és 8 soros kivitelben, szárzúzóval felszerelve készül. A NAS CS széria 6 és 8 soros kivitelben összecsukható változatban készül.

A NAS szériájú vágóasztalok jellemző tulajdonságai:
Szemveszteség: 0,4-0,5 % (normál sűrűségű és álló napraforgó állomány esetén)
Nagy területteljesítmény
Munkasebesség: 8-10 km/h
A soronként elhelyezett füleslánc ütődés nélkül húzza a napraforgószárakat a csillagkéses vágószerkezethez. A sorok közötti rezgő maggyűjtő tálcákon a termény nem tud felhalmozódni, ezért a mag veszteség nélkül jut el az összehordó csigához és a ferdefelhordóhoz. A mozgó terelőorrok a lehajló vagy megdőlt szárakat is felemelik, így a termés ezekről is betakarítható. Az oldalfalak kialakítása jó sorválasztást biztosít, ezzel a szélső sorok tányérjainak kibukását megakadályozzák. A hajtás egyszerű szerkezete könnyű karbantarthatóságot, a beépített biztonsági tengelykapcsoló nagy üzembiztonságot tesz lehetővé. Az adapterek műanyag terelőorral vannak felszerelve. A műanyag orrok kíméletes emelést biztosítanak és ellenállóak a korrózióval szemben. Az adapter egy speciális kapcsolókerettel bármelyik kombájntípus ferdefelhordójához csatlakoztatható. A kapcsolókeret kiválasztásához a kombájn pontos típusjelét és a gyártási évét kell megadni.

NAS Z szárzúzós kivitel:

A NAS Z széria 6 és 8 soros kivitelben, szárzúzóval felszerelve készül.

Az adapterre szerelt szárzúzó szerkezet a betakarítással egy menetben végzi el a növényi szár zúzását.Ezzel lehetővé teszi a betakarítást követő azonnali talajművelést.

Az adapter szerkezeti kialakításából adódóan alkalmas minden, legalább 1 m tányérmagasságú álló napraforgó-állomány betakarítására.

A szárzúzó a zúzalékot szétteríti a tarlón. A zúzóegység az adapterhez viszonyítva hidraulikus munkahengerek segítségével emelhető illetve süllyeszthető.

NAS CS összecsukható kivitel:

A NAS CS széria 6 és 8 soros kivitelben, összecsukható változatban készül. Rendkívül praktikus a közúton történő szállításhoz, vonuláshoz.

Rendelhető opciók:

szárzúzó
összecsukható kivitel
További információk és ajánlatkérés itt : https://www.snsagro.hu/termek-adatok/optigep-nas-nas-z-es-nas-cs-napraforgo-betakarito-adapter-fix-es-osszecsukhato