Ziegler Repcekasza és komplett szett

Ziegler Repcekasza és komplett szett
Ziegler Repcekasza és komplett szett 2. kép Ziegler Repcekasza és komplett szett 3. kép Ziegler Repcekasza és komplett szett 4. kép Ziegler Repcekasza és komplett szett 5. kép Ziegler Repcekasza és komplett szett 6. kép Ziegler Repcekasza és komplett szett 7. kép Ziegler Repcekasza és komplett szett 8. kép Ziegler Repcekasza és komplett szett 9. kép Ziegler Repcekasza és komplett szett 10. kép Ziegler Repcekasza és komplett szett 11. kép Ziegler Repcekasza és komplett szett 12. kép Ziegler Repcekasza és komplett szett 13. kép Ziegler Repcekasza és komplett szett 14. kép
Ziegler Repcekasza és komplett szett Minden kombájn típushoz, akár komplett szettben is.
Állapot
új
Helység
Halmaj
Ár
ár nélkül

Hirdető elérhetőségei

SNS PRO KFT.
Cím: 3842 Halmaj,
Telefon: 06 70 2652653

További információk

A németországi ZIEGLER az általa gyártott repce kaszáival számos ismert gyártó hivatalos beszállítója, úgymint a Claas, Case, New Holland és AGCO, így a termék megérdemelten a prémium kategóriába tartozik.


A repce oldalkaszák hatékonysága a hosszú idő alatt kifejlesztett technológiában és a gyártás során felhasznált rendkívül magas minőségű anyagokban rejlik. A vágás pontosságát a gyors, egymással szemben mozgó, 105 mm hosszú pengékkel felszerelt, középre pozícionált késsorok biztosítják, ezáltal minimálisra csökkentve a szemveszteséget.

Az opcióként rendelhető felfogatással a kasza stabilan, kilengésmentesen működik. A szintén opcióként rendelhető elektromos- és hidraulikus-vezetékszettek biztosítják a megfelelő üzemi teljesítmény elérését. A szerkezet minimális karbantartást igényel.

A repce oldalkaszák szinte minden vágóasztal típushoz szettben is rendelhetők (1 és 2 oldali szett is lehetséges), amely a kaszát, a megfelelő vezeték készletet és az asztalhoz illeszkedő felfogatást foglalja magában. A hidraulikus szettekhez egyes típusoknál külön meghajtó egység is rendelhető.

Rendelhető opciók:

Hidraulikavezeték-szett
Elektromos kábelszett
Felfogató konzol
Hidraulika meghajtás
További információk és ajánlatkérés itt : https://www.snsagro.hu/termek-adatok/ziegler-repcekasza-es-komplett-szett