Ziegler Elmunkáló hengerek

Ziegler Elmunkáló hengerek
Ziegler Elmunkáló hengerek Minőségi német elmunkáló hengerek többféle változatban
Állapot
új
Helység
Halmaj
Ár
ár nélkül

Hirdető elérhetőségei

SNS PRO KFT.
Cím: 3842 Halmaj,
Telefon: 06 70 2652653

További információk

Pálcás henger: A pálcás henger az ideális választás a száraz, könnyű ill. a középnehéz, de nem tapadó talaj elmunkálásához. A henger a maximális felszín-visszatömörítés érdekében masszív pálcákkal lett felszerelve és mindemelett kitűnő stabilitást is biztosít.
Ékgyűrűs henger – V profil: A hengernek a sajátossága az ék alakú gyűrűi, amelyek hatékonyabb porhanyítást és felszín-visszatömörítést biztosítanak. Az ékgyűrűs henger főként száraz és nehéz, de nem köves talajokhoz alkalmazható első sorban. A henger speciális alakjának köszönhetően művelést követően a víz jobban felszívódik talajban.
Rúgólapos-gyűrűs henger: A rugólapos-gyűrűs henger ideális nehéz és közepesen nehéz talajokhoz. A henger öntisztulása a saját rezgésének köszönhetően egyedülálló. A kifejtett rezgésének köszönhetően az egyenként rögzített rúgólapok szinte minden talajkörülmények között jól biztosítják a jó felszín-visszatömörítést. Mindemellett a víz jobban felszívódik a rugók között hagyott laza talajon, ami nagy jelentőséggel bír a következő munkafolyamatok során.
Gyűrűs henger – U profil: A henger a 12,5 cm-es gyűrűtávolsággal szinte minden talajhoz alkalmazható, az U profilú gyűrűk pedig maximális stabilitást biztosítanak. A tömörítő gyűrűk kopása minimális, mivel a profilokba tapadó talaj védi az elmunkáló elemeket. A nyitott elmunkáló gyűrűknek köszönhetően mélyebb felszín-visszatömörítés lehetséges.
Gyűrűs henger – dupla U profil: A henger a 8 cm-es dupla gyűrűtávolsággal szinte minden talajhoz alkalmazható, az U profilú gyűrűk pedig maximális stabilitást biztosítanak. A tömörítő gyűrűk kopása minimális, mivel a profilokba tapadó talaj védi az elmunkáló elemeket. A nyitott elmunkáló gyűrűknek köszönhetően mélyebb felszín-visszatömörítés lehetséges.
Acél profilos tömörítő henger: Ennél a hengernél a vágóél és a széles váll kombinációja biztosítja a jó felszín-visszatömörítést. A gyűrűk viszonylag széles távolsága miatt a talaj köztes sávjai tömörítetlenül maradnak, így biztosítva ott a csapadék könnyebb felszívódását, majd az adott rész ismételt kiszáradását.
További információk és ajánlatkérés itt: https://www.snsagro.hu/termek-adatok/ziegler-elmunkalo-hengerek