1. Mezőgazdasági gépek
  2. Betakarítógépek
  3. Kukorica adapter
  4. Optigép OptiCorn fix és OptiCorn CS összecsukható kukorica betakarító adapter

Optigép OptiCorn fix és OptiCorn CS összecsukható kukorica betakarító adapter

Optigép OptiCorn fix és OptiCorn CS összecsukható kukorica betakarító adapter
Optigép OptiCorn fix és OptiCorn CS összecsukható kukorica betakarító adapter 2. kép Optigép OptiCorn fix és OptiCorn CS összecsukható kukorica betakarító adapter 3. kép Optigép OptiCorn fix és OptiCorn CS összecsukható kukorica betakarító adapter 4. kép Optigép OptiCorn fix és OptiCorn CS összecsukható kukorica betakarító adapter 5. kép Optigép OptiCorn fix és OptiCorn CS összecsukható kukorica betakarító adapter 6. kép
Optigép OptiCorn fix és OptiCorn CS összecsukható kukorica betakarító adapter Minden kombájn típushoz, magas minőségben.
Állapot
új
Helység
Magyarország , Halmaj
Ár
ár nélkül

Hirdető elérhetőségei

SNS PRO KFT.
Magyarország
3842 Halmaj,

Telefon: 06 70 2652653

További információk

A minőségi, magyar gyártmányú OPTIGÉP OptiCorn adapter fix vázzal 2, 4, 5, 6, 8 és 12 soros kivitelben, 70 és 76,2 cm sortávval rendelhető. Az OptiCorn CS adapter összecsukható változatban 6 és 8 soros kivitelben, 70 és 76,2 cm-es sortávval rendelhető.


A kukorica betakarító adapterek a teljesérésű kukorica betakarítására szolgálnak. A törőhengerek hatékony szárlehúzást biztosítanak, és kialakításuknál fogva hatékonyabbá teszik a szárzúzó munkáját is. Szilárd szerkezeti kivitel, hatékony teljesítmény és könnyű karbantarthatóság jellemzi. A szárzúzó a szármaradványokat és a sorok közötti gyomot egyaránt lezúzza, a zúzalékot szétteríti a tarlón. Szárzúzáskor a szármaradványok 90%-a 6 cm alatti méretű. Az adapter kétoldali meghajtással rendelkezik, melyet kardántengely közvetít a kombájn ferdefelhordójáról.A törőegységek és a behordó csiga meghajtása lánccal történik. A gyűjtőcsiga túlterhelés elleni védelmét egy súrlódó tengelykapcsoló, a törőegységek túlterhelés elleni védelmét pedig soronként egy-egy biztonsági kapcsoló biztosítja. A hajtás egyszerű szerkezete könnyű karbantarthatóságot, a beépített biztonsági tengelykapcsoló nagy üzembiztonságot tesz lehetővé. Az adapter egy speciális kapcsolókerettel bármelyik kombájntípus ferde felhordójához csatlakoztatható. A kapcsolókeret kiválasztásához a kombájn pontos típusjelét és gyártási évét kell megadni.Rendelhető opciók:

Extra oldalmagasító
Forgócsigás sorválasztó
Szártaposó
Napraforgó szett
Dakromátos lánc
Talajkövető
Váltóhajtómű
Háló

További információk és ajánlatkérés itt: https://www.snsagro.hu/termek-adatok/optigep-opticorn-fix-es-opticorn-cs-osszecsukhato-kukorica-betakarito-adapter