1. AGROTEK.HU
  2. Mezőgazdasági gépek
  3. Eladó tápanyagvisszapótló gép hirdetések
  4. Ziegler PROFI ST hígtrágya szállító és - kijuttató tartálypótkocsi

Ziegler PROFI ST hígtrágya szállító és - kijuttató tartálypótkocsi

Ziegler PROFI ST hígtrágya szállító és - kijuttató tartálypótkocsi
Ziegler PROFI ST hígtrágya szállító és - kijuttató tartálypótkocsi 2. kép Ziegler PROFI ST hígtrágya szállító és - kijuttató tartálypótkocsi 3. kép Ziegler PROFI ST hígtrágya szállító és - kijuttató tartálypótkocsi 4. kép Ziegler PROFI ST hígtrágya szállító és - kijuttató tartálypótkocsi 5. kép Ziegler PROFI ST hígtrágya szállító és - kijuttató tartálypótkocsi 6. kép Ziegler PROFI ST hígtrágya szállító és - kijuttató tartálypótkocsi 7. kép Ziegler PROFI ST hígtrágya szállító és - kijuttató tartálypótkocsi 8. kép Ziegler PROFI ST hígtrágya szállító és - kijuttató tartálypótkocsi 9. kép Ziegler PROFI ST hígtrágya szállító és - kijuttató tartálypótkocsi 10. kép Ziegler PROFI ST hígtrágya szállító és - kijuttató tartálypótkocsi 11. kép
Ziegler PROFI ST hígtrágya szállító és - kijuttató tartálypótkocsi Kiemelkedő minőség, robusztus kivitel, hosszú élettartam.
Állapot
új
Helység
Halmaj
Ár
ár nélkül

Hirdető elérhetőségei

SNS PRO KFT.
Cím: 3842 Halmaj,
Telefon: 06 70 2652653

További információk

A minőségi, német gyártmányú ZIEGLER PROFI ST egy hígtrágya szállító és -kijuttató tartálypótkocsi. Nyolc féle térfogattal, 14 m3 és 30 m3 között. Rendkívül széles tartozék, funkció és opciós lista. Kiemelkedő minőség, robosztus kivitel, hosszú élettartam.


A ZIEGLER PROFI ST tartálya 5 mm-es lemezből készül, a széleken hengerelve, belül és kívül hegesztve. A kiváló minőségű folytonos élprofilokból készült keret teljes hosszában a tartályhoz hegesztett. Az alapszériában nyújtott szekcionált ürítés és a két további hullámtörő lemez a hengerelt U-profilokban erős és tartós szerkezetet eredményez, hosszú élettartamot garantálva, amely ugyanakkor biztosítja a traktor hátsó tengelyének terhelését is az ürítés végéig. A tartályok homokfúvással és speciális töltőalapozóval kerülnek előkészítésre, majd csiszolást követően kiváló minőségű kétkomponensű festékkel lefestésre. A tartály belseje saválló epoxiddal van bevonva.Minden pótkocsi a BPW extra erős tengelyeivel van szerelve, melyek tengelyátmérője 150x150 mm. A kormányzott tengelyeken lévő kovácsolt kormánycsuklók szélsőséges terhelés során is helytállnak. A 410x180 mm-es fékek Tristop-fékhengerekkel és pneumatikus rögzítőfékkel vannak felszerelve. A nagy kerékjárat és a hosszú sárvédő alacsony súlypontot biztosít. A kiegészítő sárvédő-toldatok a gumiabroncsok mindenkori szélességéhez igazodnak.A Tridem kivitelű pótkocsiban az első emelhető tengely további súlyt ad a traktor hátsó tengelyére, és így jobb tapadást eredményez. A nagy magasság-kompenzációval rendelkező hidraulikus felfüggesztési rendszer optimális alkalmazkodást biztosít minden útviszonyok között. A hidraulikus rendszert mindkét oldalon nitrogéntartály szabályozza.


Az elektronikus kényszerkormányzásnál a hagyományos pozitív kormányzással ellentétben a traktorból származó kormányzási impulzus nem hidraulikusan, egy fő henger segítségével kerül érzékelésre, hanem elektronikusan egy forgásszög-érzékelő segítségével.


A 4t terhelésű és gömbfejes tengelykapcsolóval ellátott vonórúd különálló TÜV-tesztelt alkatrész. Teljesen horganyzott, hidraulikusan állítható magasságú és hidraulikus felfüggesztéssel van felszerelve. A hidraulikus tengelyfelfüggesztéssel együtt kényelmes vezetést eredményez a terepen és közúton egyaránt, ugyanígy segíti a tartály vízszintes helyzetbe történő állítását vagy döntését is. A gyorsabb fel- és lekapcsolás érdekében a tartálypótkocsi elzárószeleppel ellátott hidraulikus támasztótalpakkal van szerelve.


A három szegmensből álló szívóormány akár a 4 m magas tartályok felé és akár 6 m mélyre nyúlik le. Az 1,6 m-es kiterjesztésű kettős tömítésű teleszkópnak köszönhetően a kar (ormány) teljes hossza csaknem a 10 métert is eléri. A rendkívül vékony ormány önhordó elemekből áll, amelyeket csuklós hüvelyekkel kapcsoltak össze. A kamera és a LED-es világítás az alapfelszereltség részét képezi.


A 8 ''-os centrifugálszivattyúval ellátott töltőszivattyú (12.000 l/min. szívóteljesítménnyel) csavaros szakítóművel van ellátva, így teljesen érzéketlen a bekerülő idegen testekre. A szokásos 10 ''-os dokkológömb könnyű dokkolást tesz lehetővé minden magasságban. Szállítási helyzetben az ormány egy csepegés-felfogó tálcában nyugszik a tartály felett. Az ormányból visszafolyó hígtrágya egy szelepen keresztül a tartályba jut vissza. Egy második háromutas szelep pedig lehetővé teszi a tartály nagy-sebességű ürítését a szívóormány segítségével. Az ürítés egy öttengelyes centrifugálszivattyúval történik, amelyet a traktor kardántengelye hajt, kiemelten nagy teljesítmény biztosítása mellett.


A folyadékáramlás és mennyiség szabályozása úgy történik, hogy a Sitrans áramlásmérő műszer rögzíti az éppen szállított mennyiséget, a merev tengely fékdobjában lévő bal és jobb oldali érzékelők és a mágneskerék által mért távolságot pedig jelként továbbítja az M-Tronic-ra. Ez a vezérlő műszer továbbítja az adatokat egy hidraulikus vezérlőszelephez, majd az alsó hidraulikus működtetésű háromutas szelephez, amely szabályozza a beállított mennyiséget és a felesleget visszajuttatja a tartályba öblítéshez. Az kijuttatott mennyiség a korábban beállított értékek szerint ellenőrizhető a kezelőfelületen.


A 6800 kg-os beépített hátsó hidraulika (III. Kat.) hatalmas emelőerővel rendelkezik és bármilyen hozzákapcsolt eszközt könnyen fel tud emelni. Az emelési magasság és a munkamélység fokozat nélkül beállítható egy szögérzékelő segítségével. Az alsó függesztőkarok kilengéskompenzálóval rendelkeznek, fixen beállíthatók vagy teljesen behajthatók. A lebegő helyzet integrálva van a talajhoz való jobb alkalmazkodásához. Számos hidraulikus és elektronikus csatlakozás áll rendelkezésre a nyomkövető eszközök működtetéséhez.


A PROFI ST szivattyús tartálypótkocsi sorozatot olyan professzionális felhasználók számára fejlesztették ki, mint a mezőgazdasági- vagy bérvállalkozók, nagyvállalatok és biogázüzem-üzemeltetők. Alacsony üzemeltetési és karbantartási költségek mellett a teljesítmény és a biztonság magas követelményei egyidejűleg teljesülnek az eszköz használatakor, mindemellett a környezetbarát hígtrágya-kijuttatás is biztosított. Az elvárások függvényében a ZIEGLER PROFI ST felszerelhető különféle Vogelsang vagy Bomech által gyártott vonszolt csöves/csőfüggönyös kijuttatókkal is.


A ZIEGLER hígtrágya szállító- és kijuttató tartálypótkocsit az igényes felhasználásra tervezték és továbbfejlesztése folyamatos, ezzel magasan fejlett és teljesítményhatékony gépeket kínálva a piacon. A gyártás mögött álló mezőgazdasági mérnöki tapasztalat, a felhasznált alapanyagok és az előállítás minősége, valamint a rugalmas gyártás garantálja, hogy a tartálypótkocsi megfeleljen az egyéni igényeknek, nagy teljesítményt és megbízhatóságot nyújtva.


Az eszközhöz kiegészítőként ajánljuk a ZIEGLER DISC MASTER LM tárcsás boronát hígtrágya kijuttatóval.


Rendelhető opciók:

Abroncsméretek
Tengelyek száma (Tandem, Tridem)
Abroncsnyomás-szabályozó rendszer
Vonóegység
Hátsó függesztő szerkezet
Kezelőegység (Müller Touch 800 v. 1200, nyomtató)
3 tagú szívóormány
Oldal- vagy frontra szerelhető szívóormány
Különböző szívórendszerek
Központi kenés

További információk és ajánlatkérés itt: https://www.snsagro.hu/termek-adatok/ziegler-profi-st-higtragya-szallito-es-kijuttato-tartalypotkocsi