1. Mezőgazdasági gépek
  2. Betakarítógépek
  3. Napraforgó adapter
  4. Optigép PSM és PSM CS napraforgó betakarító adapter (fix és összecsukható)

Optigép PSM és PSM CS napraforgó betakarító adapter (fix és összecsukható)

Optigép  PSM és PSM CS napraforgó betakarító adapter (fix és összecsukható)
Optigép  PSM és PSM CS napraforgó betakarító adapter (fix és összecsukható) 2. kép Optigép  PSM és PSM CS napraforgó betakarító adapter (fix és összecsukható) 3. kép Optigép  PSM és PSM CS napraforgó betakarító adapter (fix és összecsukható) 4. kép Optigép  PSM és PSM CS napraforgó betakarító adapter (fix és összecsukható) 5. kép
Optigép PSM és PSM CS napraforgó betakarító adapter (fix és összecsukható) A magyar piacon a legnépszerűbb adapter család tagja a napraforgó betakarításban.
Állapot
új
Helység
Magyarország , Halmaj
Ár
ár nélkül

Hirdető elérhetőségei

SNS PRO KFT.
Magyarország
3842 Halmaj,

Telefon: 06 70 2652653

További információk

A minőségi, magyar gyártmányú OPTIGÉP PSM típusú napraforgó betakarító adapterek a teljesérésű napraforgó betakarítására szolgálnak. Fix vázzal 6, 8, és 12 soros kivitelben, 70 és 76,2 cm sortávval rendelhetők.

A PSM CS típusú napraforgó betakarító adapterek a teljesérésű napraforgó betakarítására szolgálnak, 6 és 8 soros kivitelben, 70 és 76,2 cm sortávval rendelhetők. A CS jelzés összecsukható berendezést jelöl.



A soronként elhelyezett füleslánc ütődés nélkül húzza a napraforgószárakat a csillagkéses vágószerkezethez. A sorok közötti rezgő maggyűjtő tálcákon a termény nem tud felhalmozódni, ezért a mag veszteség nélkül jut el az összehordó csigához és a ferdefelhordóhoz. A mozgó terelőorrok a lehajló vagy megdőlt szárakat is felemelik, így a termés ezekről is betakarítható. Az oldalfalak kialakítása jó sorválasztást biztosít, ezzel a szélső sorok tányérjainak kibukását megakadályozzák. A hajtás egyszerű szerkezete könnyű karbantarthatóságot, a beépített biztonsági tengelykapcsoló nagy üzembiztonságot tesz lehetővé. Az adapterek műanyag terelőorral vannak felszerelve. A műanyag orrok kíméletes emelést biztosítanak és ellenállóak a korrózióval szemben. Az adapter egy speciális kapcsolókerettel bármelyik kombájntípus ferdefelhordójához csatlakoztatható. A kapcsolókeret kiválasztásához a kombájn pontos típusjelét és a gyártási évét kell megadni.



A PSM széria alap kivitelben szárzúzóval készül. A zúzószerkezet meghajtása hidraulikus úton történik. A teljesítményt a ferdefelhordóról nyeri kardántengely segítségével. A zúzó hidraulika rendszere független a kombájn hidraulika rendszerétől. A szárzúzó szerkezet a betakarítandó sorok számának megfelelő számú függőleges tengelyű rotorral rendelkezik, melyek párosával, egy-egy közös házban vannak csapágyazva. A szerkezet kiemelése illetve süllyesztése a működtető kombájn hidraulika rendszeréről történik. A zúzó szerkezet csak kb. 10 % üzemanyag többletfelhasználást igényel. A PSM adapterek kialakítása olyan, hogy a szárzúzó szerkezet az adapter leengedett állapotában becsukódik az adapter alá, biztosítva ezzel, hogy alacsony vagy dőlt állományban is a hagyományos adapterekhez hasonlóan használható legyen.



Előnyök:

Lehetővé válik a betakarítást követő azonnali talajművelés.
Csökken a talajtaposási kár.
A szárzúzó az aprítékot szétteríti a tarlón.
A szárcsonkok nem sértik fel a gumi fotófelületét.
A szárcsonkok nem okoznak sérülést a kombájn és szállítójárművek alacsonyan elhelyezkedő részegységeiben.
Szárzúzás erő-, munkagép-, idő- és üzemanyagigénye megtakarításra kerül.


PSM CS összecsukható kivitel:

A PSM CS széria 6 és 8 soros kivitelben, összecsukható változatban, szárzúzóval készül. Rendkívül praktikus a közúton történő szállításhoz, vonuláshoz.

Rendelhető opciók:
összecsukható kivitel

További információk és ajánlatkérés itt : https://www.snsagro.hu/termek-adatok/optigep-psm-es-psm-cs-napraforgo-betakarito-adapter-fix-es-osszecsukhato

Partnereink: