Ziegler Repce toldatok

Ziegler Repce toldatok
Ziegler Repce toldatok 2. kép Ziegler Repce toldatok 3. kép Ziegler Repce toldatok 4. kép Ziegler Repce toldatok 5. kép Ziegler Repce toldatok 6. kép Ziegler Repce toldatok 7. kép Ziegler Repce toldatok 8. kép Ziegler Repce toldatok 9. kép Ziegler Repce toldatok 10. kép Ziegler Repce toldatok 11. kép Ziegler Repce toldatok 12. kép
Ziegler Repce toldatok Könnyen le és felszerelhető, könnyű kivitel
Állapot
új
Helység
Magyarország , Halmaj
Ár
ár nélkül

Hirdető elérhetőségei

SNS PRO KFT.
Magyarország
3842 Halmaj,

Telefon: 06 70 2652653

További információk

A repcebetakarítás területén a németországi ZIEGLER a világon piacvezetőként gyártja professzionális repce toldatait, melyek rendkívül széles modellválasztékban készülnek 6,0 m – 9,15 m munkaszélességben és a forgalomban lévő minden gabona adapterre felszerelhetők.

A repcetoldatok felszerelése a különböző gyártók modelljeire rendkívül egyszerű és semmilyen speciális szerszámot nem igényel.

A repcetoldat aratás közben is rendkívül hatékony, mivel segítségével minimális szemveszteséget lehet elérni. A toldat vágóasztaléval azonos munkasebessége, valamint az oldalfelépítmény és -kaszák minimális kilengése tovább növeli az eszköz hatékonyságát.


Alapfelszereltség:

Minden ZIEGLER repcetoldat szériafelszereltségben két mechanikus, vagy egy elektromos ill. hidraulikus jobb oldali kaszával rendelkezik, mely esetben a bal oldali kasza is rendelhető. A toldatok minden forgalomban lévő gabona adapterhez illeszthetők, beleértve a Claas Cerio családot is. A repcetoldat alsó kaszaműve Schumacher kaszaujjakkal és egyenként csavarozott speciális, 10,4 cm hosszú dupla-pengékkel van szerelve a legjobb vágási minőség elérése érdekében. A repce oldalkaszák 1,35 m teljes magaságban vágnak és minden pengéjük horganyzott. A toldat könnyen felszerelhető, köszönhetően az ékszíjhajtásnak és a négy integrált gyorsfeszítőnek.

Rendelhető opciók:

Repce oldalkasza (baloldali / hidraulikus vagy elektromos)
Oldalkonzol és felfogató szett baloldali repce oldalkaszához

További információk és ajánlatkérés itt : https://www.snsagro.hu/termek-adatok/ziegler-repce-toldatok