1. Építőipari gépek
 2. Egyéb építőipari gép
 3. Irányított fúró Grundodrill 15XP és 15XPT

Irányított fúró Grundodrill 15XP és 15XPT

 Irányított fúró Grundodrill 15XP és 15XPT
 Irányított fúró Grundodrill 15XP és 15XPT 2. kép Irányított fúró Grundodrill 15XP és 15XPT 3. kép Irányított fúró Grundodrill 15XP és 15XPT 4. kép Irányított fúró Grundodrill 15XP és 15XPT 5. kép Irányított fúró Grundodrill 15XP és 15XPT 6. kép Irányított fúró Grundodrill 15XP és 15XPT 7. kép Irányított fúró Grundodrill 15XP és 15XPT 8. kép Irányított fúró Grundodrill 15XP és 15XPT 9. kép Irányított fúró Grundodrill 15XP és 15XPT 10. kép Irányított fúró Grundodrill 15XP és 15XPT 11. kép Irányított fúró Grundodrill 15XP és 15XPT 12. kép Irányított fúró Grundodrill 15XP és 15XPT 13. kép Irányított fúró Grundodrill 15XP és 15XPT 14. kép Irányított fúró Grundodrill 15XP és 15XPT 15. kép Irányított fúró Grundodrill 15XP és 15XPT 16. kép Irányított fúró Grundodrill 15XP és 15XPT 17. kép Irányított fúró Grundodrill 15XP és 15XPT 18. kép Irányított fúró Grundodrill 15XP és 15XPT 19. kép Irányított fúró Grundodrill 15XP és 15XPT 20. kép Irányított fúró Grundodrill 15XP és 15XPT 21. kép Irányított fúró Grundodrill 15XP és 15XPT 22. kép Irányított fúró Grundodrill 15XP és 15XPT 23. kép Irányított fúró Grundodrill 15XP és 15XPT 24. kép Irányított fúró Grundodrill 15XP és 15XPT 25. kép Irányított fúró Grundodrill 15XP és 15XPT 26. kép Irányított fúró Grundodrill 15XP és 15XPT 27. kép
Irányított fúró Grundodrill 15XP és 15XPT SOKOLDALÚ SIKER DUÓ, RUGALMAS TELJESÍTMÉNY
Állapot
új
Helység
Magyarország , Kunszentmiklós
Gyártási év
2023
Teljesítmény
121KW / 164LE
Ár
ár nélkül

Hirdető elérhetőségei

Gépkereskedelem Sámuel Kovács József
Magyarország
6090 Kunszentmiklós, Kaszás u. 20.

Telefon: 06 20 5583517

További információk

AZ ÚJ GENERÁCIÓ A FÚRÁS ÚJ DIMENZIÓJA
A szabályozható fúrási technológia összetett folyamat, amely sokféle követelményt támaszt a géptechnológiával szemben. Ezeknek a követelményeknek a felhasználó szemszögéből történő intenzív vizsgálata egy egyedülálló fejlesztési folyamathoz vezetett, amelyben minden részletet megkérdőjeleztünk és minden komponenst újragondoltunk. Az eredmény az új GRUNDODRILL generáció, amelynek úttörő koncepciója a lehető legnagyobb rugalmasságot és maximális termelékenységet teszi lehetővé az ellenőrzött árok nélküli csőfektetésben. Az innovatív technológia és a maximális digitalizáció úttörő kombinációjának köszönhetően ez könnyebb, mint gondolná – vagy „egyszerű és könnyű”, ahogy mondjuk.
RUGALMAS ÉPÍTÉSI KÉSZLET KONCEPCIÓ

A moduláris felépítés a különböző gépméretekhez és a különféle opciókhoz lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy ebből a moduláris rendszerből egyéni igényei szerint konfigurálja fúróberendezését.

NAGY TERMELŐ TELJESÍTMÉNY

A jelentősen megnövekedett forgási és öblítési teljesítmény az összehangolt, nagy hajtási teljesítmény mellett a termelékenység jelentős növekedéséhez vezet. Ez azt jelenti, hogy a fúróberendezés bármilyen geológiához optimálisan illeszthető.

KŐFÚRÁS MINDEN TELJESÍTMÉNY OSZTÁLYBAN
Az egyedi gépkoncepciónak köszönhetően a teljes sorozat használható Jet Condition System (JCS) rendszerként normál rudakkal hagyományos talajokon, vagy All Condition System (ACS) rendszerként kettős csőrudakkal összetett geológiában és kőzetben.
INTUITÍV MŰKÖDÉSI FOGALOM
Az intuitív kezelési koncepció, amelyben a fúróberendezés szinte minden funkciója egy központi érintőképernyőn keresztül vezérelhető, következetesen a kezelő igényeihez igazodik. Ez ergonómikus és fáradtságmentes munkavégzést tesz lehetővé fokozott automatizálás mellett.

TÁVIRÁNYÍTÁSÚ FÚRÁS
Az összes folyamat lehető legnagyobb automatizálása lehetővé teszi a távvezérelt fúrást egy speciálisan kifejlesztett, innovatív távirányító segítségével.

DIGITÁLIS MEGOLDÁSOK
Az intelligens szoftvermegoldások, amelyek a jövőben központilag összekapcsolják a tervezést, a megvalósítást, a számlázást, a dokumentációt és a szolgáltatást, lehetővé teszik az egyéni vezérlést és a termelékenység növelését.

Videó: https://www.youtube.com/watch?v=hMxRIdHNwOc

Videó: https://www.youtube.com/watch?v=uG15TJiqaXs

Videó: https://www.youtube.com/watch?v=xc809tXCOLI&t=103s

Videó: https://www.youtube.com/watch?v=zJsnZruZ5-M

GERINCCSATLAKOZÁS A GRUNDODRILL 15XP-VEL

A modern adathálózatokhoz hozzáféréssel rendelkező, úgynevezett alulszolgált német háztartások listája ma is hosszú, bár a szövetségi kormány digitális menetrendje szerint az úgynevezett NGA-hálózatoknak ("Next Generation Access") 2018 végére országszerte elérhetővé kellett válniuk. Ez nem meglepő, mivel a digitalizáció szövetségi finanszírozási programjának finanszírozási kérelmének benyújtásától az otthoni számítógépen való szörfözésig eltelt idő, mint a rágógumi.

ALAPVETŐ FELSZERELÉS
Cummins motor Tier 4 final, Stage IV hajtási és fúrási műveletekhez, 119 kW
Fúrókocsi gumi lánctalpas alvázzal, tartópajzsgal
Rádiós távirányító
Tágas kabin fűtéssel és légkondicionálóval, kényelmes üléssel, joystickkal, érintőképernyős panel PC-vel
Automatikus fúrás
Teljesen horganyzott oszlopdoboz
Félautomata gémváltó rendszer
Félautomata rögzítő és kioldó szerkezet
Rögzítő rendszer bentonit gyűjtőtálcával
Erőteljes Bentonite HD pumpa a kocsi fedélzetén
Fúrási adatgyűjtés – adatátvitel
nagynyomású tisztító
Opcionális: ütőszerkezet, gumírozott acél lánctalpas alváz.

GYORS INTERNET 1000 HÁZTARTÁS SZÁMÁRA

Handewitt közössége, amely mindössze néhány kilométerre fekszik Flensburgtól nyugatra, egyike ezeknek a közösségeknek, ahol a háztartások rosszul vannak kiszolgálva. Három éve indította el az „optikai bővítési projektet”, 2020 februárjában pedig fokozatosan körvonalazódnak az ehhez szükséges gyakorlati intézkedések: kiírták a pályázatot az FTTB/H hálózat kiépítésére. Az ennek megfelelő bővítési terület a község mind a nyolc kerületében – mintegy 7800 hektárnyi területen – mintegy 1000 háztartást érint.

HDD-VEL NÉGYSÁVOS AUTÓPÁLYA ALATT
A müncheni székhelyű MRK Media AG a tervezési iroda erre a projektre. A Datacenter Flensburg-Handewitt GmbH megbízásából ennek a száloptikás bővítésnek a részeként a DA 50 és a Multipipes DA 50 (24 x 5) PE-HD csövek beépítését is tervezték és végezték el a redundáns csatlakozáshoz. alhálózatok közvetlenül a gerinchálózathoz.
Első pillantásra ez nem hangzik különösebben látványosan, de második ránézésre pontosan annak kell lennie. Mert: a tervezett, közel 470 m hosszú útvonal a Skandináv Park melletti kis faluból, Gottrupelből indul nyílt terepen kelet felé, majd keresztezi a négysávos észak-déli irányú A7-es autópályát, majd visszamegy nyílt terepre. Szigorúan tilos volt mind az autópályára való behajtás, amely az irányított fúrás-pozícionáló rendszerrel ténylegesen kötelező lett volna a méréshez, mind pedig a mezőgazdasági területekre való behajtás nyílt területen.

INTELLIGENS TERVEZÉS ÉS MEGBÍZHATÓ HDD-ESZKÖZ
Egyértelmű eset: a csövek lefektetése földalatti építési módszerrel, HDD fúrási módszerrel, azaz a természetes és/vagy mezőgazdaságilag használt területek felszakítása, az autópálya-forgalom nem károsítása, alacsony zaj-, CO2- és szállópor kibocsátás, műszakilag és gazdaságilag a legésszerűbb Megoldás. A Bahnsen Tiefbau GmbH & Co. KG javára hozott döntés szintén egyértelmű volt. mint végrehajtó cég, amely rendelkezik a megfelelő felszereléssel, tapasztalattal és a szükséges know-how-val. A megrendelés gyorsan megtörtént, és Bahnsen fúrócsapata a közeli Bredstedtből, aki ismeri a környező körülményeket, gyorsan a helyszínre érkezett. Annak kiderítésére, hogy a mindig megbízható és precízen működő GRUNDODRILL 15XP képes-e ilyen hosszú lyukat fúrni a helyi talajba (3-4-es talajosztály), a Bahnsen tulajdonosa és csapatfőnöke, Paul Baumann korábban 1,5-2,0-t fúrt. m mély lyuk 430 m hosszú fúrás süllyesztett. Ez meglepően jól működött, vagyis a projektet gyorsan meg lehetett oldani.
 
A GRUNDODRILL 15XP fúrószerszámaként a Bahnsen egy speciális háromujjas fúrófejet (Ø 125 mm) épített ehhez a mérethez, valamint egy hátsó dörzsölőt a furat kiszélesítésére. A GRUNDODRILL 15XP rendkívül kompakt kialakításával a középirányos fúrórendszerek közé tartozik, és ennek megfelelően kicsi a helyigénye is - itt, a kis Gottrupel faluban a szűk utcában a startgödörnél ez óriási előnyt jelentett. Miután mindent a helyére állítottak és a fúrófolyadék összetételét meghatározták, kezdődhetett a próbafúrás. A háromujjas fúrófej könnyedén belemerült a talajba, amelyet könnyű és közepes volt eltávolítani. A felszín alatt gond nélkül elfogadta az irányítást, a fúrás folyamatos volt.
 
REKORDFÚRÁS EGY MENETBEN
Az A7-es alatti átkeléskor mindenki visszafojtotta a lélegzetét: Végül a fúrófej vízszintesen, 7 m mélységben, méterről méterre, „vakon” haladt az autópálya alatt. Az autópálya-karbantartási osztály könnyen jóváhagyta a vakfúrást, ezért a fúrócsapat szakértelmére támaszkodott. Egy óriási 469 hosszú méter után a kísérleti fúrás minden probléma nélkül elérte a célgödröt – ez a Bahnsen fúrócsapat és a GRUNDODRILL 15XP új hosszrekordja! Az autópálya alatti vakfúrás is rekordot döntött: az A7-es kiindulási mérési pontjától az A7-es végén lévő mérési pontig mindössze 1 cm volt a magasságkülönbség. Tisztelet!
A fúrósor kibővítése a hátsó dörzsölővel és a PE-HD csövek és többcsövek egyidejű behúzása ugyanolyan simán ment: a tényleges fektetési idő 11 óra volt, ami 42,6 m/h-nak felel meg – elég gyorsan. Talán a fúrócsapat hasonló kihívásokkal nézhet szembe Handewittben a szélessáv további bővítésével; Talán még több lemez vár?!

A JÓL FELSZERELT GÉP FÉLÚT. A fúróberendezéshez tökéletesen illeszkedő fúrószerszámok garantálják az optimális fúrási folyamatot minden talajtípusban. Minden alkatrész robusztussága és tartóssága garantált.
KEVERŐRENDSZEREK

Az első osztályú fúrófolyadék-technika a sikeres fúrás fontos eleme. A fúróberendezéssel és a fúrószerszámokkal kombinálva a TT fúrófolyadék-technikája koherens csomagot biztosít a hatékony munkavégzéshez – még összetett talajokon is. Az erőteljes keverőrendszerek és szivattyúk garantálják a fúrófolyadék magas teljesítményét. Professzionális mérőegységek és fúrófolyadék adalékanyagok állnak rendelkezésre a talajhoz jól alkalmazkodó fúrófolyadék minőségének biztosítására. Tudjon meg többet erről a témáról házon belüli képzéseinken, vagy kérjen további információkat a keverőrendszerekről és a teherautó-platformokról.

SZÁLLÍTÁS
Örömmel nyújtunk segítséget teherautójának konfigurációjában és kiválasztásában. filmelőzetes. A részletekért forduljon a helyi értékesítési képviselőhöz.

TELJES SZOLGÁLTATÁS AZ ÁRKÁK NÉLKÜLI TECHNOLÓGIÁHOZ
Akár vásárlás előtt, közben vagy után, akár személyesen, akár online – mi mindig az Ön oldalán állunk tanácsokkal és támogatással. Széleskörű szolgáltatásunkat kifejezetten az árok nélküli csőszerelések követelményeihez szabtuk, így Ön teljes mértékben az alaptevékenységére koncentrálhat.

Digitális megoldások Weboldalunk az árok nélküli technológia teljes világát kínálja digitális formában. Tudjon meg többet cégünkről, termékeinkről és azok alkalmazásairól. Fedezze fel a HDD-fúrási technológia digitális eszközeit és sok más intelligens megoldást. Legyen mindig naprakész a közösségi média csatornáinkra mutató linkek használatával. Vagy rendelhet gépeket, tartozékokat és alkatrészeket eSHOP-unkban – egyszerűen és kényelmesen számítógépen, okostelefonon vagy táblagépen keresztül.

Speciális mélyépítési szolgáltatás (alkalmazástechnika) Az alkalmazástechnológiára szakosodott mélyépítési szolgáltatás támogatást nyújt az összes árok nélküli építkezéshez. Szakértőink élőben mutatják be a kormányozható és nem kormányozható NODIG technológiát a gyakorlatban, megmutatják a fúrócsapatoknak, hogyan kell használni, vagy aktívan segítik a speciális projektekben.

Nodig termékspecialisták A kormányozható és nem kormányozható NODIG-rendszereink működésével és alkalmazásával kapcsolatos minden műszaki kérdésben valóban számíthat termékspecialistáinkra. Minden speciális területen átfogó tudással biztos lehet benne, hogy megtalálják a legjobb megoldást árok nélküli projektjeihez, és hozzáértő tanácsokat adnak a munkaterület felállításához.

Geoservice
A talaj pontos ismerete a sikeres árok nélküli projektek kulcsa. Geoservice csapatunk biztosítja ezt a szakmai tudást. Szakértelmünk lehetővé teszi, hogy minden talajtípuson elsajátíthasson. A földtudományi térképek és a meglévő építési akták alapján a talajra vonatkozó információkat szolgáltatunk, amelyek segítséget nyújtanak a számításokhoz vagy kiegészítésekhez.

Finanszírozás
A TRACTO-TECHNIK Finance GmbH-n keresztül vonzó finanszírozási megoldásokat kínálunk új és használt gépekhez ügyfeleinknek és értékesítési partnereinknek. Legyen szó finanszírozásról, részletvásárlásról, különböző típusú lízingekről vagy biztosításról: széleskörű szakértői tanácsokkal állunk rendelkezésére egyénileg és személyesen is, hogy megtaláljuk az Önre szabott megoldást. A diszkréció magától értetődő.

Használt gépek
Ha vonzó áron szeretne eladni egy használt gépet, vagy a feladatához a megfelelő felszerelést keresi, akkor használt NODIG gépekre vonatkozó teljes körű szolgáltatásunk leveszi az Ön kezéről a munkatehert – az értékeléstől és az ármeghatározástól a szakszerű javításig és tanúsításig. Kation, egészen addig, hogy a legjobb árat érjük el használt gépek weboldalán keresztül, hozzáféréssel a világ egyik legnagyobb építőipari gépplatformjához.

Képzés
A minősített képzés lehetővé teszi az árok nélküli technológia még hatékonyabb és jövedelmező alkalmazását. Gépkezelőknek, építőipari szakembereknek, tervezőknek és ügyfeleknek szóló képzéseink széles skálája a NODIG technológia minden aspektusát lefedi, beleértve a speciális témákat is. Minősített oktatók elméletben és gyakorlatban is oktatják Önt az Ön egyéni igényei szerint, akár számos vállalati telephelyünk egyikén, akár közvetlenül a saját telephelyén vagy online, időtől és helytől függetlenül.

Értékesítés után
Értékesítés utáni világméretű szervizhálózatunkon keresztül, még a vásárlás után is mindig az Ön rendelkezésére állunk. Összesen öt TRACTO üzem és hét németországi ügyfélközpont, valamint világszerte működő testvérvállalataink és értékesítési partnereink garantálják a gyors alkatrészellátást és az azonnali elérhetőséget. Hozzáértő szerviz munkatársaink gyors segítséget nyújtanak, hogy ne veszítsen időt.

Partnereink: