1. Az AGROTEK.HU-ról

Az AGROTEK.HU-ról

Az AGROTEK.HU portált Magyarországon még az elsők között, 2006-ban indítottuk útjára és azóta működésünk folyamatos. Cégünk közvetítő szerepet lát el vevő és eladó között.

Portálunk a mezőgazdasági gépek online piaca, ahol nem csak új és használt gépeket és alkatrészeket vásárolhat és adhat el, hanem bérelhető gépeket is kínálhat, illetve kereshet.

Az Agrotek.hu-n mind magánszemélyek, mind kereskedők, használt és új gépforgalmazók ingyenesen regisztrálhatnak és hirdethetnek.

Megújult felületünkkel könnyen kezelhető kereskedelmi platformot és felhasználóbarát támogatást nyújtunk magánhirdetőknek és gépforgalmazóknak egyaránt. A megújulás során csapatunk figyelembe vette az eddig tapasztalt felhasználói szokásokat, gyakori problémákat és a fejlesztés során ezeket felhasználtuk, hogy támogassuk partnereinket. Márkalistánk a bővülő mezőgazdasági gépek piacának megfelelően széleskörű választási lehetőségeket kínál vevőnek és eladónak.

Örömmel mondhatjuk el, hogy vannak olyan gépforgalmazók és magánszemélyek, akikkel évek óta sikeresen dolgozunk együtt

Amennyiben kérdése van az oldal használatával, vagy mezőgazdasági gépek vásárlásával, eladásával kapcsolatban, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz, melynek elérhetősége: info@agrotek.hu

Várjuk Önt is felhasználóink között!
AGROTEK.HU csapata
Partnereink: