1. Építőipari gépek
 2. Egyéb építőipari gép
 3. Az „új” GRUNDODRILL 18 ACS - All Condition System fúrógép

Az „új” GRUNDODRILL 18 ACS - All Condition System fúrógép

 Az „új” GRUNDODRILL 18 ACS - All Condition System fúrógép
 Az „új” GRUNDODRILL 18 ACS - All Condition System fúrógép 2. kép Az „új” GRUNDODRILL 18 ACS - All Condition System fúrógép 3. kép Az „új” GRUNDODRILL 18 ACS - All Condition System fúrógép 4. kép Az „új” GRUNDODRILL 18 ACS - All Condition System fúrógép 5. kép Az „új” GRUNDODRILL 18 ACS - All Condition System fúrógép 6. kép Az „új” GRUNDODRILL 18 ACS - All Condition System fúrógép 7. kép Az „új” GRUNDODRILL 18 ACS - All Condition System fúrógép 8. kép Az „új” GRUNDODRILL 18 ACS - All Condition System fúrógép 9. kép Az „új” GRUNDODRILL 18 ACS - All Condition System fúrógép 10. kép Az „új” GRUNDODRILL 18 ACS - All Condition System fúrógép 11. kép Az „új” GRUNDODRILL 18 ACS - All Condition System fúrógép 12. kép Az „új” GRUNDODRILL 18 ACS - All Condition System fúrógép 13. kép Az „új” GRUNDODRILL 18 ACS - All Condition System fúrógép 14. kép Az „új” GRUNDODRILL 18 ACS - All Condition System fúrógép 15. kép Az „új” GRUNDODRILL 18 ACS - All Condition System fúrógép 16. kép Az „új” GRUNDODRILL 18 ACS - All Condition System fúrógép 17. kép Az „új” GRUNDODRILL 18 ACS - All Condition System fúrógép 18. kép
Az „új” GRUNDODRILL 18 ACS - All Condition System fúrógép A GRUNDODRILL 18ACS ikercsöves fúrórúddal működik.
Állapot
új
Helység
Magyarország , Kunszentmiklós
Gyártási év
2023
Teljesítmény
28KW / 38LE
Ár
ár nélkül

Hirdető elérhetőségei

Gépkereskedelem Sámuel Kovács József
Magyarország
6090 Kunszentmiklós, Kaszás u. 20.

Telefon: 06 20 5583517

További információk

Az „új” GRUNDODRILL 18 ACS - All Condition System fúrógép

A HDD-fúrásnál a fő probléma az állandó furat létrehozása bonyolult és nehéz talajviszonyok mellett. Változékony és instabil homok-, talaj- vagy kőtípusokon belül fúrt utak kialakítása egyértelműen nehéz, és ez még nagyobb kihívást jelenthet változó geológiai képződményű kőzetszerkezetek átfúrásakor.
Ezeket a korlátokat szem előtt tartva a nagy teljesítményű furattechnológia alapvető fontosságú a kiszámított és hatékony fúrási munka elvégzéséhez, ami kielégítő furatidőket és elfogadható üzemeltetési költségeket eredményez.
A TT-UK jelentős előrelépést ért el a műszaki kapacitás és a gazdasági hatékonyság tekintetében az „Új” GRUNDODRILL 18 All Condition System segítségével; amely könnyen áthatol különféle homokon, talajon vagy kőzeten.Ez az egyedülálló kombinált egység a szabványos fúrásoktól a legkeményebb furatviszonyokhoz alkalmazkodik, optimális eredménnyel.A vezetőfurat előkészítése után a vezetőfurat fejét eltávolítják az első fúrórúdból, amelyet azután minden adott és egyedi talaj-/kőzetállapotnak megfelelő furatnyitóval ki lehet cserélni. Ehhez a TT-UK-hoz a GRUNDOREAM egy sor hátsó dörzsárat is szállít cserélhető vágókésekkel. A megfelelő hátsó dörzsár kiválasztása, rögzítése és visszahúzása biztosítja a stabil és tömör furat kialakítását a termékcső zökkenőmentes beszereléséhez.

A rock „új” királya
A GRUNDODRILL 18ACS ikercsöves fúrórúddal működik. A belső cső a külső cső belsejében van felszerelve, és megakadályozza, hogy fúrás közben kopjon a külső csővel. A belső cső meghajtja a furatfejet a görgős vésővel, amely maximum 500 Nm nyomatékot ad át 350 ford./percig a vezetőfuratnak. A külső cső szondaháza a szögletes burkolat elforgatásával irányítja a sziklatörőt (kőzetfurat fejét), hogy lehetővé tegye az irányvezérlést. Kemény sziklás és köves talajon a külső cső védő funkcióval is rendelkezik, amely megakadályozza a kőzetfurat fejének eltömődését; ez azonban nem veszélyezteti a furat működését.
A teljesítmény romlása nélkül csak kis mennyiségű bentonit szükséges, így a beszerzési, kezelési és ártalmatlanítási költségek minimálisak. Ez jelentős időt takarít meg a fúrási folyamat során.
A dízelmotor a pilótafurat alatt úgy működik, hogy „mentési módban” a fordulatszámot 1400-ra csökkenti. A dízelfogyasztás kevesebb, mint 8 liter óránként, ami összességében jelentősen csökkenti az üzemeltetési költségeket. Az egység „mentési módban” történő működtetése, valamint a motorburkolat pufferelése biztosítja, hogy a zajszint alacsony maradjon. A belső csövek könnyen, gyorsan és biztonságosan csatlakoztathatók a dugaszolható csatlakozással. Ezzel jelentős időt takaríthat meg a tényleges fúrási folyamat során. A GRUNDODRILL 18ACS minden bevált érzékelőrendszerrel kompatibilis, ami azt jelenti, hogy akár 22 méteres furatmélység is lehetséges.
Az 5 egymásra rakható, egyenként 8 kombinált fúrórúddal ellátott rúddoboz cseréjéhez egy 3,2 méteres forgó teleszkópos daru áll rendelkezésre, amely nehéz szerszámok (900 kg-ig) emelésére, össze- és szétszerelésére is alkalmazható. A tágas, akár 90°-ban elforgatható kezelőfülke megfelel az összes GRUNDODRILL HDD rendszer kivételesen magas követelményeinek. Az egyszerű, felhasználóbarát érintőképernyős kijelzőt a kezelő könnyedén vezérli, így minden funkciót és manővert kezelhet.

Videó. https://www.youtube.com/watch?v=yUIbNKToHFk

A GRUNDODRILL 18ACS / 18N MINDEN TÍPUSÚ TALAJBA DOLGOZIK

Ideális teljesítményarányok meghajtó kocsi „fogasléccel és fogaskerékkel”:
Fokozatmentesen változtatható nyomaték- és fordulatszám-beállítás a maximális forgási teljesítmény és a legmagasabb termelékenység érdekében bármilyen fordulatszámon*
A lehető legjobb alkalmazkodás a talajviszonyokhoz és követelményekhez.

Videó: https://www.youtube.com/watch?v=5u3RPYfHrEk

Villámgyors kapcsolódási csere
Teljesen automatikus rendszer rövid üresjárati időt, maximális termelékenységet és megkönnyebbülést biztosít a gépkezelő számára
A fedélzeten található daru lehetővé teszi a rudak vagy az egymásra rakható dobozok és a tartozékok egyszerű kezelését.
A fúrócső normál működés közben a rúddobozban forgatható, ami egyenletes használatot eredményez, ill. a fúrócső egyenletes kopása.

Rudak minden célra
TD73 és TD82 rudak öblítő fúráshoz
Elicon 95 duplacsöves rúd kőzetfúráshoz*
Gyors átalakítás öblítésről kőzetfúrásra*

Kábelvezetésű fúrás
Opcionálisan a GRUNDODRILL18ACS és a GRUNDODRILL 18N kábelhez használható irányított pozicionálás nehéz terepen és nagy mélységben végzett fúráskor átalakítható
Kábelvezetésű fúrás is lehetséges az EL95 duplacsöves rúddal*

* csak a GRUNDODRILL 18ACS-re vonatkozik.

FUNKCIÓ | ELŐNYÖK
FÖLDI VEZÉRLŐKÖZPONT: TELJES NÉZET, MAXIMÁLIS KÉNYELEM

1 | Maximális kezelési kényelem
Két multifunkcionális joystick a fúrási és hajtási üzemmód összes funkciójához és a gépkezelő által szabadon választható különböző üzemmódokhoz:
Kézi vezérlés:
A gép összes funkciójának vezérlése a gépkezelő által
Félautomata üzemmód:
Memória funkciók forgatás és előtolás - Automata evezés - Automatikus rúdcsere - Automatikus újratöltés a bottárhoz
Teljesen automatikus működés:
beleértve az automatikus fúrást, automatikus rúdcserét*, a rúd kenését és tisztítását stb.
Szerviz működés:
a fúrórendszer teljes diagnosztikája a integrált kijelző - a fúrórendszer teljes paraméterezése/beállítása az integrált kijelzőn keresztül.ÁTTEKINTÉS
2 | Csúcs munkahely
Panel PC érintőképernyővel és internetkapcsolattal
Nagy felbontású színes kijelző
Nyelvváltás
Automatikus fúrási adatgyűjtés a DVGW irányelvek szerint
Távdiagnosztika telemetriás adatátvitellel
LED világítás
Rádió Bluetooth kihangosító rendszerrel, CD meghajtó ill. USB port
3 | Méretre készült ergonómia
Grammer komfortülés XL
légrugózás automatikus súlyállítással
egyénileg állítható
ülésfűtés
szövethuzat
körben üvegezés az optimális áttekinthetőség érdekében
folyamatosan hidraulikusan forgatható kabin. Szükség esetén a munka a fülke szállítási helyzetében is végezhető szűk helyeken
fűtés és légkondicionálás.

Videó: https://www.youtube.com/watch?v=PjVZ0to--JY&t=2s

GRUNDODRILL 18ACS / 18N KÄMPFERNATUR
JELLEMZŐK:
Cummins Stage V motor vezetési és fúrási műveletekhez, 123 kW
a nyomaték és a fordulatszám fokozatmentes állítása a maximális forgási teljesítmény és a legnagyobb termelékenység érdekében bármilyen fordulatszámon*
fúrókocsi gumírozott acél lánctalpas alvázzal, tartólemezekkel
rádiós távirányító - tágas kabin , komfortülés, joystickok, érintőképernyős panel PC, klíma
automata fúrás.
Teljesen automatikus rúdcserélő rendszer**
Teljesen automatikus rögzítő és kioldó szerkezet
Rögzítő rendszer bentonit gyűjtőtálcával
Erőteljes bentonit HD szivattyú a kocsin
Fúrási adatgyűjtés
Adatátvitel
Nagynyomású tisztító
Opcionálisan TD73 vagy TD82 típusú fúrórúddal
* csak a GRUNDODRILL 18ACS-re vonatkozik.
** csak a TD82 / TD73-ra vonatkozik.

A fúróberendezéshez tökéletesen illeszkedő fúrószerszámok garantálják az optimális fúrási folyamatot minden talajtípuson. Minden alkatrész robusztussága és tartóssága biztosított.

KEVERŐRENDSZEREK
Az első osztályú fúrófolyadék-technika a sikeres fúrás fontos eleme. A BORE fúróberendezéssel és fúrószerszámokkal kombinálva a TT fúrófolyadék technikája koherens csomagot biztosít a hatékony munkavégzéshez – még összetett és váltakozó talajokon is.
Az erőteljes keverőrendszerek és szivattyúk garantálják a fúrófolyadék magas teljesítményét. Professzionális mérőegységek és fúrófolyadék adalékok állnak rendelkezésre a talajhoz jól alkalmazkodó fúrófolyadék minőségének biztosítására. Tudjon meg többet erről a témáról házon belüli képzéseinken, vagy kérjen további információkat a keverőrendszerekről és a teherautó-platformokról.

Tracto - MA07 modell – Keverőrendszer
Az MA07 keverőrendszer egy állandó bentonit keverő- és tárolórendszer minden folyadékkal támogatott HDD-berendezéshez. A speciális tartály és szivattyúrendszer lehetővé teszi a bentonit fúrófolyadék folyamatos egyidejű keverését és biztosítását. Az MA07 két meghajtású változatban kapható: MA07-D integrált 28 kW-os Kubota Diesel motorral és MA07-E elektromos hajtással.

Jellemzők:
Folyamatos működés a folyadék egyidejű keverésével és szállításával két 4000 literes tartályban lehetséges
Két független önfelszívó iszapszivattyú, teljesen karbantartásmentes, axiális csúszógyűrűs tömítéssel a folyadék keveréséhez és egyidejű szállításához
Tartályok szintjelzővel és beépített elosztórendszerrel a fúrófolyadék optimális keringéséhez
Az erős Venturi sugárral ellátott bentonit tölcsér több mint 25 kg/perc száraz bentonitot dolgoz fel
Az 1500 l/perc sebességű keverő és keringtető szivattyú 4000 l fúrófolyadékot biztosít szinte pillanatok alatt
Az átemelő szivattyú 700 l/perc sebességgel szállítja a fúrófolyadékot a fúróberendezéshez
Gyors és egyszerű tisztítás
Számos lehetőség áll rendelkezésre a teherautó beállításához.

Konfigurációk
2 db 4000 literes keverőtartály
2 db 4000 l-es keverőtartály + 1 db 800 l-es édesvíztartály.

SZÁLLÍTÁS
Örömmel adunk segítséget teherautójának és pótkocsijának összeállításában és kiválasztásában. A részletekért forduljon helyi értékesítési képviselőjéhez.

TELJES SZOLGÁLTATÁS AZ ÁRKÁK NÉLKÜLI TECHNOLÓGIÁHOZ
Akár vásárlás előtt, közben vagy után, akár személyesen, akár online – mi mindig az Ön oldalán állunk tanácsokkal és támogatással. Széleskörű szolgáltatásunkat kifejezetten az árok nélküli csőszerelések követelményeihez szabtuk, így Ön teljes mértékben az alaptevékenységére koncentrálhat.

Digitális megoldások
Weboldalunk az árok nélküli technológia teljes világát kínálja digitális formában. Tudjon meg többet cégünkről, termékeinkről és azok alkalmazásairól. Fedezze fel a HDD-fúrási technológia digitális eszközeit és sok más intelligens megoldást. Legyen mindig naprakész a közösségi média csatornáinkra mutató linkek használatával. Vagy rendelhet gépeket, tartozékokat és alkatrészeket eSHOP-unkban – egyszerűen és kényelmesen számítógépen, okostelefonon vagy táblagépen keresztül.

Speciális mélyépítési szolgáltatás (alkalmazástechnika)
Az alkalmazástechnológiára szakosodott mélyépítési szolgáltatás támogatást nyújt az összes árok nélküli építkezéshez. Szakértőink bemutatják a kormányozható és nem kormányozható NODIG technológiát élőben a gyakorlatban, megmutatják a fúrócsapatoknak, hogyan kell használni, vagy aktívan segítik a speciális projektekben.
Nodig termékspecialisták
A kormányozható és nem kormányozható NODIG-rendszereink működésével és alkalmazásával kapcsolatos minden műszaki kérdésben valóban számíthat termékspecialistáinkra. Minden speciális területen átfogó tudással biztos lehet benne, hogy megtalálják a legjobb megoldást árok nélküli projektjeihez, és hozzáértő tanácsokat adnak a munkaterület felállításához.
Geoservice
A talaj pontos ismerete a sikeres árok nélküli projektek kulcsa. Geoservice csapatunk biztosítja ezt a szakmai tudást. Szakértelmünk lehetővé teszi, hogy minden talajtípuson elsajátíthasson. A földtudományi térképek és a meglévő építési akták alapján a talajra vonatkozó információkat szolgáltatunk, amelyek segítséget nyújtanak a számításokhoz vagy kiegészítésekhez.

Finanszírozás
A TRACTO-TECHNIK Finance GmbH-n keresztül vonzó finanszírozási megoldásokat kínálunk új és használt gépekhez ügyfeleinknek és értékesítési partnereinknek. Legyen szó finanszírozásról, részletvásárlásról, különböző típusú lízingekről vagy biztosításról: széleskörű szakértői tanácsokkal állunk rendelkezésére egyénileg és személyesen is, hogy megtaláljuk az Önre szabott megoldást. A diszkréció magától értetődő.

Használt gépek
Ha vonzó áron szeretne eladni egy használt gépet, vagy a feladatához a megfelelő felszerelést keresi, akkor használt NODIG gépekre vonatkozó teljes körű szervizünk leveszi az Ön kezéről a munkatehert – az értékeléstől és az ármeghatározástól a szakszerű javításig és tanúsításig. Kation, egészen addig, hogy a legjobb árat érjük el használt gépek weboldalán keresztül, hozzáféréssel a világ egyik legnagyobb építőipari gépplatformjához.

Képzés
A minősített képzés lehetővé teszi az árok nélküli technológia még hatékonyabb és jövedelmező alkalmazását. Gépkezelőknek, építőipari szakembereknek, tervezőknek és ügyfeleknek szóló képzéseink széles skálája a NODIG technológia minden aspektusát lefedi, beleértve a speciális témákat is. Minősített oktatók elméletben és gyakorlatban is oktatják Önt az egyéni igényei szerint, akár számos cégünk egyik helyszínén, akár közvetlenül a saját telephelyén vagy online, időtől és helytől függetlenül.

Értékesítés utáni világméretű szervizhálózatunkon keresztül, még a vásárlás után is mindig az Ön rendelkezésére állunk. Összesen öt TRACTO üzem és hét németországi ügyfélközpont, valamint világszerte működő testvérvállalataink és értékesítési partnereink garantálják a pótalkatrészek gyors szállítását és azonnali elérhetőségét. Hozzáértő szerviz munkatársaink gyors segítséget nyújtanak, hogy ne veszítsen időt.

Partnereink: