1. Építőipari gépek
 2. Egyéb építőipari gép
 3. GRUNDODRILL ACS300 AZ ÚJ GENERÁCIÓ

GRUNDODRILL ACS300 AZ ÚJ GENERÁCIÓ

 GRUNDODRILL ACS300 AZ ÚJ GENERÁCIÓ
 GRUNDODRILL ACS300 AZ ÚJ GENERÁCIÓ 2. kép GRUNDODRILL ACS300 AZ ÚJ GENERÁCIÓ 3. kép GRUNDODRILL ACS300 AZ ÚJ GENERÁCIÓ 4. kép GRUNDODRILL ACS300 AZ ÚJ GENERÁCIÓ 5. kép GRUNDODRILL ACS300 AZ ÚJ GENERÁCIÓ 6. kép GRUNDODRILL ACS300 AZ ÚJ GENERÁCIÓ 7. kép GRUNDODRILL ACS300 AZ ÚJ GENERÁCIÓ 8. kép GRUNDODRILL ACS300 AZ ÚJ GENERÁCIÓ 9. kép GRUNDODRILL ACS300 AZ ÚJ GENERÁCIÓ 10. kép GRUNDODRILL ACS300 AZ ÚJ GENERÁCIÓ 11. kép GRUNDODRILL ACS300 AZ ÚJ GENERÁCIÓ 12. kép GRUNDODRILL ACS300 AZ ÚJ GENERÁCIÓ 13. kép GRUNDODRILL ACS300 AZ ÚJ GENERÁCIÓ 14. kép GRUNDODRILL ACS300 AZ ÚJ GENERÁCIÓ 15. kép GRUNDODRILL ACS300 AZ ÚJ GENERÁCIÓ 16. kép GRUNDODRILL ACS300 AZ ÚJ GENERÁCIÓ 17. kép
GRUNDODRILL ACS300 AZ ÚJ GENERÁCIÓ IRÁNYÍTOTT FÚRÓRENDSZER GRUNDODRILL ACS300 HDD A KIRÁLY
Állapot
új
Helység
Magyarország , Kunszentmiklós
Gyártási év
2023
Üzemóra
1 óra
Teljesítmény
226KW / 307LE
Ár
ár nélkül

Hirdető elérhetőségei

Gépkereskedelem Sámuel Kovács József
Magyarország
6090 Kunszentmiklós, Kaszás u. 20.

Telefon: 06 20 5583517

További információk

IRÁNYÍTOTT FÚRÓRENDSZER GRUNDODRILL ACS300 HDD A KIRÁLY

GRUNDODRILL ACS300 AZ ÚJ GENERÁCIÓ

A szabályozható fúrási technológia összetett folyamat, amely sokféle követelményt támaszt a géptechnológiával szemben. Ezeknek a követelményeknek a felhasználó szemszögéből történő intenzív vizsgálata egy egyedülálló fejlesztési folyamathoz vezetett, amelyben minden részletet megkérdőjeleztünk és minden komponenst újragondoltunk. Az eredmény az új GRUNDODRILL generáció, amelynek úttörő koncepciója a lehető legnagyobb rugalmasságot és maximális termelékenységet kínálja az ellenőrzött árok nélküli csőfektetésben engedélyezve van. Az innovatív technológia és a maximális digitalizáció úttörő kombinációjának köszönhetően ez könnyebb, mint gondolná. Az új GRUNDODRILL ACS300 mindezen lehetőségeket kínálja.
FUNKCIÓ | ELŐNYÖK
FORRADALMI MINDEN TELJESÍTMÉNY OSZTÁLYBAN

Innováció a legapróbb részletekig Az új GRUNDODRILL generáció jól átgondolt kialakítása számos innovatív egyedi megoldást egyesít egy jövőorientált és egyedi átfogó koncepcióban. A sorozat minden modellje ugyanazokkal a kiemelkedő tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek biztosítják, hogy mindig rendelkezésre álljon a maximális teljesítmény az előtoláshoz, a forgatáshoz és a fúrófolyadékhoz. Az intelligens vezérlési koncepció biztosítja, hogy az összteljesítmény szükség szerint optimálisan átvitelre kerüljön az egyes alkatrészekre. Ezáltal az új GRUNDODRILL generáció a leghatékonyabb és legtermelékenyebb fúróberendezés teljesítményosztályukban a piacon.
Erőteljes forgó hajtás – A változtatható nyomatékszabályozás jelentősen növeli a fúróberendezések termelékenységét. A nyomaték és a fordulatszám optimálisan igazítható a mindenkori geológiához és fúrószerszámokhoz. – A koncepció lényegesen nagyobb teljesítményt eredményez a teljes fordulatszám-tartományban a hagyományos fúróberendezésekhez képest.

Videó: https://www.youtube.com/watch?v=30GQj2nFjvI&t=214s

GYORSTÖLTŐ NÖVEKEDÉSI POTENCIÁVAL

Kategóriájában a legnagyobb szórókeret-tár Az új generációs GRUNDODRILL szórókeret-tár a nagy tárkapacitást innovatív és rugalmas újratöltési koncepcióval ötvözi. Ez az okos megoldás nagyon rövid ciklusidőket garantál csőcserekor és minimális erőfeszítést a fúrócsövek újratöltésekor vagy eltávolításakor különösen hosszú furatok esetén.

Intelligens tárolás
A tárkoncepció jelentősen növeli a rugalmasságot és a termelékenységet a fúrórendszer használatakor.
Helytakarékos munka nagyon szűk építési helyszíni körülmények között - a fúrórendszer a megadott szállítási szélességben teljes mértékben készen áll a használatra.
Az opcionális utántöltő dobozok további átrakodást tesznek lehetővé. fúrócsövek gyerekjáték.
Opcionálisan is A rendelkezésre álló teleszkópos daru biztosítja az átrakodó dobozok önellátó, ergonomikus és biztonságos kezelését.
Különféle újratöltési lehetőségek állnak rendelkezésre:
Az egyes fúrócsövek oldalról kézzel adagolhatók, majd teljesen automatikusan betöltődnek a csődobozba. – Automatizált munkavégzés közvetlenül az utántöltő dobozból
a rudakat közvetlenül az utántöltő dobozból távolítják el, és a fúrótengelyre táplálják.
A gémdoboz teljesen automatikus be- vagy kirakodása az utántöltő dobozból.
Az automatizálásnak köszönhetően minden átrakodási lehetőség kezelő nélkül is használható a fülkében.

MOBIL IRÁNYÍTÁSI KÖZPONT
Innováció a legapróbb részletekig
Az új GRUNDODRILL generáció egyedi és innovatív működési koncepciója egy gondos, mélyreható fejlesztési folyamat eredménye, szoros együttműködésben a fúrómesterekkel és az ergonómia és biomechanika szakértőivel. A legkorszerűbb vezérlési technológia intelligens szoftverrel és magas szintű automatizálásnak köszönhetően a berendezés kezelője minden eddiginél jobban koncentrálhat a legfontosabb tevékenységére - a fúrásra.

Egyszerű használat
A teljes működési koncepció magától értetődő és intuitív
modern okostelefonokon vagy táblagépeken alapul.
Az összes folyamat és munkalépés automatizálása megnöveli a termelékenységet és megkönnyebbül a kezelő számára
A fúrórendszer minden központi funkciója manuálisan is vezérelhető.

Teljes áttekintés
– Az integrált kamerakoncepció optimális áttekintést biztosít a kezelő számára a fúrórendszer minden
fontos területéről bármikor és automatikusan.
Ez a modern és intuitív kezelési koncepció központi szerepet játszik a HDD-folyamat termelékenységének növelésében, és jelentősen megkönnyíti az új fúrómesterek képzését.

Komfort kezelőfülke
a tökéletes munkahely A komfort kezelőfülke kialakítása és felszereltsége következetesen a berendezés kezelőjének igényeihez lett igazítva. A nagy panorámaablakok a kamerakoncepcióval kombinálva optimális körkörös kilátást biztosítanak. A jelentősen megnövelt utastér, az optimalizált tárolóhelyiséggel és az ergonomikus és opcionális légrugós üléssel együtt tökéletes munkahelyté válik.

Egyéb jellemzők
központi zár, elektronikus indításgátló, számos polc és töltőaljzat, palackhűtő, rádió Bluetooth kihangosító rendszerrel
Opcionális: klíma vagy automata klíma, forgatható mechanizmus.

ÚJ PERSPEKTIVÁK
Távvezérelt fúrás
Az új GRUNDODRILL generációs fúrórendszerek a fúrási műveletek során is teljesen távirányíthatók. Az intelligens kezelési koncepciónak köszönhetően a fúróberendezés összes funkciója kényelmesen vezérelhető és felügyelhető a kezelőfülkén kívülről egy speciálisan kialakított távirányítóval. Ez a különösen strapabíró, építkezésekre alkalmas távirányító ugyanazokat a kezelőszerveket kombinálja, mint a fülkében, egy kültéri használatra alkalmas táblagéppel, amely a gépvezérlés központi vezérlőegységeként szolgál.
A fúróberendezés összes funkciója vezérelhető a távirányítóval.
Az új kameraérzékelő koncepcióval kombinálva mindig garantált a teljes fúróberendezés teljes irányítása, még a távirányítóval történő működtetés esetén is.
Csökkentett állásidő az építkezésen a nagyobb rugalmasságnak köszönhetően. Rövid távú munkaerőhiány – pl. B. új fúrófolyadék keverésekor - áthidalható a fúróberendezést és a helymeghatározó technológiát egyszerre üzemeltető kezelő által - Új perspektívák a berendezés kezelője számára - például: az iszap visszaáramlásának vagy a csőbehúzásnak a figyelése a célgödör, vizuális vezérlés külső csövek és akadályok megkerülésekor stb.
A GRUNDODRILL távirányító nagyobb biztonságot és rugalmasságot kínál az építkezésen való napi használat során, és tartósan növeli a termelékenységet a fúrás során. A lehető legegyszerűbben.
TÖKÉLETES SZIMBIÓZIS
Integrált pozicionáló megoldás
A DCI pozicionáló kijelző integrálása az új GRUNDODRILL generáció vezérlési koncepciójába olyan egyedülálló tulajdonság, amely új mércét állít fel a vízszintes irányított fúrási technológia piacán. A fúróberendezés és a helymeghatározási technológia egy egységbe történő egyesítése révén az összes releváns adat központilag összekerül, és a fúrási folyamat vezérlése tovább egyszerűsödik.

Irányadó partnerség.
Megbízható és precíz pozicionálási technológia szükséges a fúrófej biztonságos és precíz vezérléséhez. A Digital Control (DCI), mint az első olyan pozicionáló rendszerek gyártója, amelyek rögzítik a fúrófej dőlését és dőlését, évtizedek óta meghatározza a globális teljesítmény szabványokat ezen a területen. Ez a folyamatos innovációs erő teszi a DCI-t tökéletes partnerré számunkra a helymegjelenítés integrálására irányuló igényes fejlesztési projektben. Az együttműködés eredménye olyan zseniális koncepciójában, mint amennyire könnyen használható. A DCI által kifejlesztett hardvermodul (AIM – Aurora Interface Module), valamint a DCI és a TRACTO által közösen fejlesztett interfész teljes kompatibilitást tesz lehetővé a jelenlegi DCI F sorozat összes helymeghatározó rendszerével
Központi képernyő a gépadatokhoz és a helymeghatározási információkhoz – akár távolról is ellenőrzött fúrás
Kompatibilis a DCI F1, F2, F5 és Falcon F1, Falcon F2, Falcon F5 helymeghatározó rendszerekkel
Az összes DCI beállítás integrálása és a megjelenés és a TRACTO környezethez való igazítása leegyszerűsíti az új kezelők belépését és képzését .
Döntően hozzájárul az új szakemberek gyorsabb és fenntarthatóbb képzéséhez – a fúrómesterek és a helymeghatározó technikusok együtt követhetik a fúrófejet.

A fúrófej biztonságos és precíz vezérlése
A DCI helymeghatározó rendszer minden lényeges adatot továbbít a TRACTO vezérlőelemnek.

INTELLIGENSEN KAPCSOLATOS 360°-os digitális megoldások

A 360° olyan holisztikus digitális megoldásokat jelent, amelyek lehetővé teszik összetett feladatai egyszerűbb és gyorsabb kezelését az intelligens hálózatokon keresztül. A jövőben a HDD-fúrási technológiához használható felhőalapú szoftvermegoldásaink központilag összekapcsolják a tervezést, a megvalósítást, a számlázást, a dokumentációt és a szolgáltatást. Ezzel még hatékonyabban és jövedelmezőbben használhatja gépi technológiáját – kényelmesen PC-n, okostelefonon vagy táblagépen keresztül. A moduláris platform használatának megkezdése gyors és egyszerű, a használat pedig intuitív. Ennek a 360°-os élménynek az első moduljai a pilótafülke és a QuickPlanner3D for HDD süllyesztett fúrási technológia, valamint a testre szabott eShop kiegészítők és alkatrészek rendeléséhez.

Mindent egy pillantásra a Commander segítségével
Keressen, kezeljen és elemezzen – a digitális Commanderrel mindenhol és bármikor, különösebb erőfeszítés nélkül egyetlen pillantással megtekintheti fúróberendezéseinek helyét, teljesítményét és fogyasztási adatait. A Commander átfogó, de egyszerű megoldást kínál a flottakezelés hatékony, átlátható és költséghatékonyabbá tételére. Az intelligens alkalmazás tökéletesen a GRUNDODRILL fúróberendezésekhez* van szabva, és tetszőleges számú fúróberendezést képes kezelni. Minden lényeges adatot valós időben rögzít, és egy gombnyomással dokumentációként biztosítja. Minden Commander modul egyedi igények szerint konfigurálható. A Commander tökéletes eszköz az idő- és erőforrás-megtakarításhoz, a GRUNDODRILL fúrótornyok üzemeltetési költségeinek csökkentéséhez és a teljes flotta termelékenységének maximalizálásához.

Céltervezés a Quickplanner 3D segítségével
A QuickPlanner3D segítségével automatikusan és gyorsan megtervezheti az optimális fúrási útvonalat. Az intelligens szoftver egy önoptimalizáló fúrási útvonaltervező, amely kiszámítja a legrövidebb útvonalat, és megbízhatóan figyelembe veszi a kényszerpontokat és a korlátozó paramétereket.
A fúrási útvonal hatékony tervezése és gyors megvalósíthatósági ellenőrzése
Az optimális fúrási útvonal kiszámítása intelligens algoritmus segítségével
Valósághű eredmények háromdimenziós számítással és tervezéssel.

Távoli szolgáltatás
A fúróberendezés adatainak elemzésére és kiértékelésére szolgáló optimalizált lehetőségeknek köszönhetően továbbfejlesztett távoli szolgáltatást kínál, és gyorsan reagál az Ön igényeire.
A 2018-as Commander, QuickPlanner3D és eShop összes GRUNDODRILL modelljével működik.

GRUNDODRILL ACS300 AZ ÚJ GENERÁCIÓ

JELLEMZŐK
ACS - ALL CONDITION SYSTEM - minden geológiában való fúráshoz, beleértve a szilárd kőzetet/sziklát - Cummins motor Stage V, 231 kW
Változtatható nyomaték és fordulatszám beállítása a maximális forgási teljesítmény és a legmagasabb termelékenység érdekében bármilyen sebességnél
Teljesen automatikus fúrási művelet, beleértve a rúdcseréket és minden egyéb kiegészítő tevékenység
Komfort kezelőfülke*1, beleértve a Grammer komfortülést (légrugózással*1), központi zárat, Elektronikus indításgátló, fűtés, légkondicionáló*1 vagy automatikus klímaszabályozás*1, rádió, kihangosító rendszer, palackhűtő - Erőteljes bentonit HD szivattyúk a fedélzeten - teljes szállítási sebesség maximális nyomás mellett a maximális termelékenység érdekében - Innovatív és intuitív kezelési koncepció, rádió távirányító távvezérelt fúráshoz*1
Kompatibilis az összes TRACTO digitális megoldással
Számos egyéb opció is elérhető.

A JÓL FELSZERELT FÉLFÚRÁS
A fúróberendezéshez tökéletesen illeszkedő fúrószerszámok garantálják az optimális fúrási folyamatot bármilyen talajon. Minden alkatrész robusztussága és hosszú élettartama magától értetődő.
KEVERŐÜZEMEK ÉS ÚJRAHASZNOSÍTÓ ÜZEMEK
Az első osztályú keverési és újrahasznosítási technológia a sikeres fúrás fontos építőkövei. A fúróberendezéssel és a fúrószerszámokkal a TRACTO keverési és újrahasznosítási technológiája optimális egységet alkot a hatékony munkavégzéshez - még nehéz talajokon is. Az erőteljes keverőrendszerek és szivattyúk magas öblítési teljesítményt garantálnak. Professzionális mérőberendezések és iszapadalékok állnak rendelkezésre, amelyek biztosítják, hogy a fúrófolyadék minősége a talajhoz igazodjon. A használt HDD fúrófolyadék hatékony újrahasznosítási technológiával történő feldolgozása és újrafelhasználása csökkenti a víz- és bentonitfogyasztást. A során előforduló szilárd anyagok amikor a fúrást felszívja a fúrófolyadék, az ismét csaknem teljesen elválik. Ez azt jelenti, hogy a megtisztított öblítés folyamatosan újra felhasználható egy zárt öblítési ciklusban. Ez felgyorsítja a fúrás előrehaladását, jelentősen csökkenti a fúrószerszámok és szivattyúk kopását, valamint csökkenti a víz- és bentonitfogyasztást. A szilárd anyagok öblítésének és szétválasztásának többszörös alkalmazása az újrahasznosítás révén hosszú távon növeli a HDD-fúrás gazdasági hatékonyságát. Tudjon meg többet erről a témáról házon belüli képzéseinken, vagy kérjen további információkat a keverőüzemekről és a teherautó-karosszériáról.

SZÁLLÍTÁS
Örömmel nyújtunk segítséget teherautójának konfigurációjában és kiválasztásában. filmelőzetes. A részletekért forduljon a helyi értékesítési képviselőhöz.

TELJES SZOLGÁLTATÁS AZ ÁRKÁK NÉLKÜLI TECHNOLÓGIÁHOZ
Akár vásárlás előtt, közben vagy után, akár személyesen, akár online – mi mindig az Ön oldalán állunk tanácsokkal és támogatással. Széleskörű szolgáltatásunkat kifejezetten az árok nélküli csőszerelések követelményeihez szabtuk, így Ön teljes mértékben az alaptevékenységére koncentrálhat.

Digitális megoldások Weboldalunk az árok nélküli technológia teljes világát kínálja digitális formában. Tudjon meg többet cégünkről, termékeinkről és azok alkalmazásairól. Fedezze fel a HDD-fúrási technológia digitális eszközeit és sok más intelligens megoldást. Legyen mindig naprakész a közösségi média csatornáinkra mutató linkek használatával. Vagy rendelhet gépeket, tartozékokat és alkatrészeket eSHOP-unkban – egyszerűen és kényelmesen számítógépen, okostelefonon vagy táblagépen keresztül.

Speciális mélyépítési szolgáltatás (alkalmazástechnika) Az alkalmazástechnológiára szakosodott mélyépítési szolgáltatás támogatást nyújt az összes árok nélküli építkezéshez. Szakértőink élőben mutatják be a kormányozható és nem kormányozható NODIG technológiát a gyakorlatban, megmutatják a fúrócsapatoknak, hogyan kell használni, vagy aktívan segítik a speciális projektekben.

Nodig termékspecialisták A kormányozható és nem kormányozható NODIG-rendszereink működésével és alkalmazásával kapcsolatos minden műszaki kérdésben valóban számíthat termékspecialistáinkra. Minden speciális területen átfogó tudással biztos lehet benne, hogy megtalálják a legjobb megoldást árok nélküli projektjeihez, és hozzáértő tanácsokat adnak a munkaterület felállításához.

Geoservice
A talaj pontos ismerete a sikeres árok nélküli projektek kulcsa. Geoservice csapatunk biztosítja ezt a szakmai tudást. Szakértelmünk lehetővé teszi, hogy minden talajtípuson elsajátíthasson. A földtudományi térképek és a meglévő építési akták alapján a talajra vonatkozó információkat szolgáltatunk, amelyek segítséget nyújtanak a számításokhoz vagy kiegészítésekhez.

Finanszírozás
A TRACTO-TECHNIK Finance GmbH-n keresztül vonzó finanszírozási megoldásokat kínálunk új és használt gépekhez ügyfeleinknek és értékesítési partnereinknek. Legyen szó finanszírozásról, részletvásárlásról, különböző típusú lízingekről vagy biztosításról: széleskörű szakértői tanácsokkal állunk rendelkezésére egyénileg és személyesen is, hogy megtaláljuk az Önre szabott megoldást. A diszkréció magától értetődő.

Használt gépek
Ha vonzó áron szeretne eladni egy használt gépet, vagy a feladatához a megfelelő felszerelést keresi, akkor használt NODIG gépekre vonatkozó teljes körű szolgáltatásunk leveszi az Ön kezéről a munkatehert – az értékeléstől és az ármeghatározástól a szakszerű javításig és tanúsításig. Kation, egészen addig, hogy a legjobb árat érjük el használt gépek weboldalán keresztül, hozzáféréssel a világ egyik legnagyobb építőipari gépplatformjához.

Képzés
A minősített képzés lehetővé teszi az árok nélküli technológia még hatékonyabb és jövedelmező alkalmazását. Gépkezelőknek, építőipari szakembereknek, tervezőknek és ügyfeleknek szóló képzéseink széles skálája a NODIG technológia minden aspektusát lefedi, beleértve a speciális témákat is. Minősített oktatók elméletben és gyakorlatban is oktatják Önt az Ön egyéni igényei szerint, akár számos vállalati telephelyünk egyikén, akár közvetlenül a saját telephelyén vagy online, időtől és helytől függetlenül.

Értékesítés után
Értékesítés utáni világméretű szervizhálózatunkon keresztül, még a vásárlás után is mindig az Ön rendelkezésére állunk. Összesen öt TRACTO üzem és hét németországi ügyfélközpont, valamint világszerte működő testvérvállalataink és értékesítési partnereink garantálják a gyors alkatrészellátást és az azonnali elérhetőséget. Hozzáértő szerviz munkatársaink gyors segítséget nyújtanak, hogy ne veszítsen időt.

Partnereink: